Hlavní obsah
Článek

Nedávno jsme vás informovali o tom, že Ornella Štiková (31), která čeká dítě s manželem Gábiny Partyšové (45) Josefem Koktou (55), získala lukrativní moderátorský kšeft. Nositelka nejvyhledávanějšího jména na českém internetu se měla stát moderátorkou soutěže krásy Miss Junior.

Ovšem kritický zdravotní stav slečny Štikové, kterou po kolapsu musela před pár dny odvézt do nemocnice záchranná služba, a následné informace o celkovém vyčerpání organismu dovedly ředitelku soutěže k rozhodnutí slečnu Ornellu moderováním finálového večera nezatěžovat.

"Potřebuje klid pro sebe a dítě, a ačkoli už byly vytištěny pozvánky a plakáty s jejím jménem, nevezmu si na svědomí riziko, že by mohla zkolabovat přímo na jevišti. Jak se ukázalo, na jejím zdraví a celkové kondici se podepsaly zprávy o žalobě právní zástupkyně paní Partyšové a pana Kokty, které přišly ve chvíli, kdy přípravy finále Miss Junior 2012 vrcholí. A já si opravdu nemohu dovolit sebemenší komplikace a nechci na sebe ani brát riziko, že se Ornelle něco stane během večera," uvedla ředitelka soutěže Kateřina Hamrová.

O honoráři, který měl údajně být vysoce nadstandardní, si tedy slečna Štiková může nechat jen zdát. Zcela jistě si ale s tímto ušlým ziskem poradí její právníci, kteří chystají reakci na žalobu Partyšová-Kokta.

"Přesnou sumu neprozradím, ale mohu potvrdit, že šlo o šestimístné číslo," prozradila Hamrová s tím, že žádná suma nevyváží zdraví dítěte a matky.

"Přeji Ornelle i miminku pevné zdraví. Hlavně ať se obrní proti zlým a vypočítavým lidem, kteří se chtějí na její slávě jen zviditelnit nebo jí záměrně ublížit," uzavřela.

Finále Miss Junior 2012 proběhne 1. listopadu v Blansku na zámecké sýpce a zatím jediným jasným moderátorem večera je Patrik Hezucký.

Reklama

Další články

Načítám