Hlavní obsah
Článek

Krajka, satén, květinová výšivka – kdo by odolal? Krásného prádla není nikdy dost, proto si pro vás oblíbený internetový prodejce prádla připravil super akci, ve které můžete získat slevu až 400 Kč! Kompletní informace o akci se dozvíte na stránkách Astratex.cz. Akce se vztahuje na kompletní sortiment, ale my jsme pro vás vybrali ty nejlepší kousky – podívejte se.

Jaké podprsenky jsou dlouhodobě nejoblíbenější?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jasnými favoritkami jsou podprsenky pro velká prsa, které jsou oblíbené pro své perfektní zpracování, padnoucí střihy i luxusní materiály. Do naší hitparády se probojovala podprsenka zmenšovací, push-upka i bardotka – co jim říkáte?

Každodenní komfort pro velká prsa

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Máte větší prsa? Zpozorněte. Podprsenku Fortuna si zamilovaly všechny ženy s velkými ňadry. Nejen, že poskytuje celodenní oporu a nezaměnitelný komfort, ale také si vás získá velmi důkladným zpracováním a skvěle padnoucím střihem. Propracovaná vyšívaná krajka je luxus, který si můžete dovolit i vy!

Elegance nejen pro speciální příležitosti

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Okouzlující vzhled, luxusní provedení a padnoucí střih. To jsou atributy, které ženy nejvíce oceňují na podprsence Tony. Zajistí dokonalý tvar poprsí, bezchybné držení a výstavní dekolt. Potisk připomínající brokát vám dodá pocit výjimečnosti každý den. Podlehnete její kráse také?

Až příliš velká prsa? I pro vás máme řešení

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Příliš velká prsa mohou ženám často komplikovat život. Nepadnoucí velikosti a zařezávající se ramínka mohou zkazit každý den. Pokud i vás trápí až moc bujné poprsí, zamilujete si podprsenku Retro. Oblíbenost si získala díky speciálnímu střihu, který poprsí zpevní a opticky zmenší. Pevná polstrovaná ramínka se nebudou nepříjemně zařezávat do ramen, prsa udrží ve správné pozici a vy si můžete užít celodenní pohodlí.

Přepych pro všechny velikosti prsou

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Podprsenky bardot jsou stále oblíbenější. Svým střihem prsa jemně pozvedávají a vytváří tak plný dekolt. V tomto honosném provedení si ji zamilovaly všechny ženy, které ji vyzkoušely. Boční kostice drží na správném místě i bujnější ňadra a díky silikonovému pásku si můžete dovolit vzít podprsenku i pod top bez ramínek. Získá si krajkovým zdobením a saténovým vzhledem i vás?

Pohodlí pro každý den

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Podprsenka Gabriela je skvělou ukázkou toho, jak krásná může být univerzální podprsenka pro každou příležitost. Neutrální barva, praktický střih a komfort jsou to pravé pro každý den. Ale díky krajkovému zdobení a kvalitnímu zpracování se nemusíte bát ji obléct i pro speciální příležitost. Takový kousek by neměl chybět v žádném prádelníku!

Další články

Načítám