Hlavní obsah
Článek

Specialisté na dovolenou z portálu www.dovolena.cz od Student Agency nám prozradili další ze svých tajemství - skrytá a oblíbená místa turistů v loňském roce v jedné z nejoblíbenějších destinací, v Řecku. Za fantastickou cenu si můžete užít poklidnou dovolenou na nejkrásnějších plážích a s komfortním servisem.

Hotel Matina

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hotel rodinného typu se nachází v klidné části oblíbeného střediska Faliraki. V docházkové vzdálenosti je centrum letoviska, kde najdete široké možnosti vyžití. Krásná písčitá pláž je vzdálena přibližně 800m od hotelu. Vzdálenost od letiště 20 km a 15 km od hlavního města. Hotel disponuje recepcí s trezorem, výtahem, wi-fi v lobby baru, internetovým koutkem, restaurací, barem, TV/SAT, snack barem u bazénu, bazénem, kulečníkem, karaoke, směnárnou a minimarketem. Standardní pokoje studiového typu jsou vybaveny kuchyňkou, ledničkou, sprchou, bezpečnostní schránkou, klimatizací a balkonem.

Vila Memories

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Příjemná dvoupatrová rodinná vilka se nachází v letovisku Skala Potamia a je vzdálena od pláže i centra cca 300 m. Menší společenská hala, kde mohou klienti využít možnost snídaně, venku pak posezení se zahradním grilem. Připojení k wi-fi a trezor zdarma. Tři kilometry dlouhá písečná pláž (Golden Beach) s jemným pískem s pozvolným vstupem do moře ve vzdálenosti 400 m od vily. Tato nejdelší pláž ostrova patří také mezi nejkrásnější. Lehátka a slunečníky na pláži za poplatek, nabídka vodních sportů, vhodné pro rodiny s dětmi.

Hotel Koala

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Komplex se nachází v klidnější části střediska Kolymbia (cca 25 km od letiště), přibližně 700 m od rušného centra s mnoha obchody, restauracemi, bary a tradičními tavernami. Hlavní město Rhodos je vzdáleno cca 25 km (pravidelné autobusové spojení).

Další články

Načítám