Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Není žádným tajemstvím, že v rodině Gábiny Partyšové (45) nevládne zrovna idylická nálada. Její manžel Pepa Kokta udělal dítě milence Ornelle Štikové (31), která se za to odplácí mediální smrští. Proto bylo dost překvapující, když se psychicky trýzněná moderátorka spojila s projektem zaměřeným na svatby.

„Nemám to v životě úplně jednoduchý, ale kdo ano,“ povzdechla si během focení kampaně Gábina a jedním dechem dodala: „Mně se líbí svatba jako taková, když pár zpečetí svůj vztah. Zvlášť, když ti dva mají dítě.“

Ve své podstatě ale nebyla Partyšová nikdy „svatební typ“. Přestože Gábina velmi často předvádí na charitativních přehlídkách svatební šaty, podle jejích slov jí prý stačilo být jednou v životě opravdovou nevěstou a tuhle zkušenost by neopakovala. „Nikdy jsem netrvala na svatbě. Vzali jsme se v rámci dovolené a bylo to velmi spontánní,“ říká Gábina.

Moderátorku dokonce nepojí ani žádné sentimentální pouto ke svatebním šatům, které jí před šesti lety vytvořila módní návrhářka Alice Abraham. „Mám je ještě doma a jsou docela zaprášený. Přemýšlela jsem, že bych je vydražila a tu částku věnovala na charitu. Rozhodně nemám problém se jich zbavit,“ říká rezolutně Gábina.

V souvislosti se svou tíživou rodinnou situací moderátorka uzavřela náš videorozhovor slovy: „Možná bude svatba a hned za tím rozvod. Nevím.“

Reklama

Další články

Načítám