Hlavní obsah
Článek

Zpěvákovi Janu Bendigovi (30) moc dlouho jeho nehynoucí láska k milenci Davidu Zurickovi (21) nevydržela. Jak jsme už informovali, Bendig, jenž díky Super.cz mohl přestat skrývat svou homosexuální orientaci, se o víkendu na gay diskotéce velmi měl k cizímu chlapci. Nyní se potvrdilo, že mladý Rom ze Slovenska už není jeho manažerem ani přítelem!

Ze dne na den zmizely kontakty na Zuricka jak z oficiálního Facebooku Bendiga, tak i z jeho webu. Bylo to kvůli náznaku nevěry Honzíka? Nebo už zpěvák pochopil, co je jeho exmilenec zač? Ten mu totiž u pořadatelů rozhodně nedělal dobré jméno.

„Ano, je pravda, že jsme se rozešli. David to možná vidí jinak, ale z mojí strany už tam nejsou city, jako byly na začátku vztahu. I tak ho mám pořád rád, a proto jsem chtěl být upřímný a nechtěl Davidovi ubližovat. Takže jsem mu radši hned řekl, že s ním už nechci být. Zároveň jsme se rozešli i pracovně, tam jsem už v poslední době nebyl s Davidem spokojený,“ potvrdil Super.cz rozchod Honzík.

A David Zurick poslal jen podivný email. „Tak jste nakonec dosáhl svého. Tak velmi jsem vám vadil, až mi z toho vyrostl nádor na mozku. Přeju vám víc úspěchů, než jste přál vy mně,“ napsal našemu redaktorovi expřítel Bendiga. Že by zmínka o rakovině byla součástí citového vydírání vůči mladičkému zpěvákovi, aby svou bývalou lásku vzal na milost?

Věřme, že nyní bude mít Bendig na partnery už štěstí a najde někoho, kdo mu nebude dělat jen ostudu.

Reklama

Další články

Načítám