Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zatímco někteří na tradici Velikonoc již zapomněli, zpěvačka Lucie Bílá (58) se Velikonoc pořád drží. Ty letošní si užije také a bude opět čekat na koledníky s plnou mísou dobrot.

Barví vůbec několikanásobná Slavice vajíčka? „Už dávno tvořím vajíčka a těším se, až je budu lidem rozdávat pro radost, Velikonoce mám ráda, je to pro mě tradice,“ říká s úsměvem Lucie Bílá.

Jelikož je zpěvačka známá jako milovnice háčkování, háčkuje i velikonoční vajíčka.

„Mám pár oblíbených vzorů a ty háčkuji, dají se pověsit na kočičky ve váze, anebo jen přidám misku na stůl a k nim slepičky a kuřátka, jsou to krásné symboly Velikonoc, mám moc ráda tradice,“ prozrazuje zpěvačka, kterou příští týden čeká s fanoušky degustace a testování nových příchutí minerálních vod, jejichž je tváří a které se objeví na trhu už za pár týdnů.

O velikonočních svátcích však zpěvačka rozhodně pracovat nebude a užije si je v úzkém rodinném kruhu. „Už začátkem roku jsem se rozhodla, že na sebe budu hodnější, a tak si pro sebe nechávám vždy dva volné dny v týdnu, kdy mám vypnutý mobil, počítač, koukám se na pohádky a vařím dobroty. A to mám v plánu i o Velikonocích," má jasno Bílá.

„Naplním mísu dobrot pro místní děti a připravím si tlustý, ale opravdu tlustý svetr, který si přetáhnu přes stehna, abych neměla modré nohy jako loni, protože místní hoši berou svůj úkol velmi vážně, ale alespoň neuschnu,“ uzavřela se smíchem sympatická zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám