Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oblíbený slovenský zpěvák Pavol Habera (62) žije se svou krásnou manželkou, topmodelkou Danielou Peštovou (53), v této luxusní vile.

Peštová, jež je jednou z nejlépe placených českých modelek, je také majitelkou této nádherné vily, kterou před několika lety zakoupila v exkluzivní čtvrti pražských Hodkoviček. Její cena vzhledem k velikosti, vyhlášené adrese a luxusu může dosáhnout až několika desítek miliónů korun.

Nádherná vila s novou omítkou a obrovskou zahradou představuje vskutku ideální prostor pro soukromý život slavného páru. Na své si určitě přijdou i jejich společné děti Ella Joy Anna, Paul Henry a Yannick, kterého má Peštová z předchozího manželství.

Habera se přitom s krásnou Peštovou dlouho nemohl usadit. Kvůli lukrativním pracovním zakázkám žádané modelky žila rodinka několik let v New Yorku, kde se jejich domovem stal velký byt na Manhattanu.

Hvězdě slovenské pop music se však život za velkou louží nikdy nezamlouval, a tak se po rodinné poradě Peštová rozhodla zakoupit právě tuto nádhernou vilu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám