Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Alena Šeredová (46) přijela do Čech oslavit své narozeniny. Nám se slavná Češka žijící v Itálii svěřila, že od svých synů dostala šperky vytvořené z moduritu. Dárek je to krásný a Alena si ho bude jistě celý život schovávat ve šperkovnici. Ale co si budeme povídat, na nějaké důležité společenské akce se jimi vyzdobit nemůže.

Když během své poslední návštěvy otevírala obchodní centrum na pražském Černém Mostu, zavítala také do prodejny s klenoty. Zatímco v Praze na konci března třeskutě mrzlo, tak si v prodejně vzpomněla na únorový valentýnský svátek. Za překvapených pohledů prodavaček vzápětí odcházela z nové prodejny s elegantním zlatým náhrdelníkem.

Topmodelka, která si vybírá módu u nejslavnějších světových značek, se tak nyní v Itálii bude zdobit šperkem z Čech. Vezme si jej na krk na tribunu také při vrcholící kvalifikaci o mistrovství světa v Itálii, až bude její Gigi v bráně italské reprezentace likvidovat české střely?

Reklama

Další články

Načítám