Hlavní obsah
Článek

Když jsme byli pozváni, abychom se přišli podívat na tričko, které navrhla modelka Simona Krainová (51), nic moc jsme od toho nečekali. Na tričku s logem nové modelingové soutěže se ani velký kreativec moc vyřádit nemůže.

"Podílela jsem se na grafice a výběru barev," řekla nám Simona s tím, že bude ještě jedna, limitovaná, řada triček, přičemž výtěžek z jejich prodeje půjde na charitu, a tam by se chtěla do tvorby zapojit víc. "Třeba je to nový směr, jímž se jednou vydám" přemýšlela o profesi módní návrhářky.

"Už jsem dostala nabídku na navrhování džínů, ale to jsem byla zrovna těhotná s prvním synem a byla by kolem toho spousta práce, tak jsem to odsunula. Znám většinu našich módních návrhářů a vím, že je jejich profese je řehole a opravdu hodně tvrdě vydělané peníze," míní Simona, která prý ještě navíc postrádá dostatečné sebevědomí, aby si do navrhování troufla.

Jako prezidentka nové modelingové soutěže se naopak cítí mnohem jistější v kramflecích. "Ve světě módního byznysu se pohybuji přes dvacet let a myslím, že mám co říct," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám