Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když jsme byli pozváni, abychom se přišli podívat na tričko, které navrhla modelka Simona Krainová (51), nic moc jsme od toho nečekali. Na tričku s logem nové modelingové soutěže se ani velký kreativec moc vyřádit nemůže.

"Podílela jsem se na grafice a výběru barev," řekla nám Simona s tím, že bude ještě jedna, limitovaná, řada triček, přičemž výtěžek z jejich prodeje půjde na charitu, a tam by se chtěla do tvorby zapojit víc. "Třeba je to nový směr, jímž se jednou vydám" přemýšlela o profesi módní návrhářky.

"Už jsem dostala nabídku na navrhování džínů, ale to jsem byla zrovna těhotná s prvním synem a byla by kolem toho spousta práce, tak jsem to odsunula. Znám většinu našich módních návrhářů a vím, že je jejich profese je řehole a opravdu hodně tvrdě vydělané peníze," míní Simona, která prý ještě navíc postrádá dostatečné sebevědomí, aby si do navrhování troufla.

Jako prezidentka nové modelingové soutěže se naopak cítí mnohem jistější v kramflecích. "Ve světě módního byznysu se pohybuji přes dvacet let a myslím, že mám co říct," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám