Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Iveta Bartošová (†48) neskutečně prokoukla. Ještě před měsícem měla hlavu jako medicinbal a byla celá odulá. Super.cz konečně svěřila, jak se to stalo a proč byla i příšerně učesaná a nalíčená. "Vím, že to byla hrůza. Ani na to nechci vzpomínat," řekla nám zpěvačka.

Na párty TV Pětka, jíž se stala, vedle další desítky známých osobností, tváří, vypadala Iveta skvěle, shodila během čtrnácti dnů další čtyři kila a působila naprosto uvolněně. Úplně jako jiný člověk než na TV Barrandov v pořadu Česká hvězda. "Tehdy jsem měla spálovou angínu, brala jsem antibiotika, měla jsem čtyřicítky horečky," vyprávěla.

"Svoji roli hrálo i to, že jsem před třemi a půl lety těžce onemocněla, málem mi odešla ledvina, měla jsem otravu krve a dva měsíce jsem ležela v nemocnici a vlastně umírala," vzpomínala. "A vždycky, když beru antibiotika a jsem nemocná, ledvina se mi ozve a já opuchnu, že, jak říkáte, mám hlavu jako medicinbal," připustila.

Pokud jde o outfit a líčení na České hvězdě, vinu dává Barrandovu. "Měli takzvané odborníky, kteří mi udělali vlasy a nalíčili mě. Vůbec se mi to nelíbilo, ale už bylo pozdě s tím něco udělat. Musela jsem na scénu," upřesnila.

Co se týče zpěvačky, občas se objeví dohady o tom, že by si ještě ráda pořídila miminko. Super.cz jí položil přímou otázku, zda jej ve svých šestačtyřiceti ještě vůbec může mít a jestli by ho doopravdy s Josefem Rychtářem (65) chtěla. "Ano, chtěli bychom ho, ale necháváme to osudu," popřela, že by plánovala podstoupit například hormonální terapii nebo umělé oplodnění.

Reklama

Další články

Načítám