Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Blonďatá dračice Lucie Borhyová (46) patří k našim nejkrásnějším moderátorkám. Stálice Televizních novin moc dobře ví, v čem tkví její největší přednosti. Svůj napěchovaný hrudníček často vystavuje na odiv v odvážných, nikoliv však laciných modelech.

Lucie samozřejmě nedisponuje jen svými výstavními vnadami, ale i štíhlými nožkami, jež často odhaluje v krátkých sexy šatech. Pamětníci jistě nepomohou zapomenout například na její jiskřivá vystoupení v taneční soutěži Bailando.

Dechberoucí dekolt a dokonalou postavu Lucie Borhyové samozřejmě obdivuje i její nový přítel, o deset let mladší sporťák Michal Hrdlička, který je do sympatické krásky až po uši zamilovaný.

O tom, že si Michal opravdu uměl vybrat, se můžete přesvědčit v naší fotogalerii, kde si můžete prohlédnout ty nejodvážnější výstřihy této atraktivní moderátorky, kterými v průběhu let dráždila všechny muže ve svém okolí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám