Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorku zpráv na Primě Sandru Parmovou (25) jsme zvyklí vídat na televizní obrazovce v konzervativních kostýmcích, a to výhradně od pasu nahoru. Super.cz získal fotky krásné blondýnky z dovolené, kde si hezky podrobně můžete prohlédnout její postavu v dvoudílných plavkách.

Parmová vyrazila se svým přítelem, brněnským reportérem Primy Michalem Janotkou, do Egypta. Pobyt u Rudého moře vyhrála zprávařka ve VIP Prostřeno!.

„Užili jsme si krásnou dovolenou. Týden u moře byl úplně akorát a stihli jsme se pořádně zrelaxovat. Já jsem hlavně ráda, že si odpočinul Michal. Na rozdíl ode mě totiž pracuje každý den, a tak mu moc času na relax nezbývá,“ svěřila se nám Parmová.

Zamilovaná dvojice si nejvíce užívala šnorchlování. „Byla jsem moc překvapená, že i na hotelové pláži byly krásně zachované korály a spousta ryb. Člověk si pak pod vodou připadal jako uprostřed obrovského barevného akvária,“ říká. Slunění na pláži se podepsalo hlavně na Michalovi, zatímco Sandra si o takovém fototypu pleti mohla nechat jen zdát. „Michal je pokaždé víc hnědý než já. Prostě se dobře opaluje. Někdy mu to trochu závidím,“ směje se Sandra.

V Egyptě většina lidí vyzkouší vodní dýmku a „zprávařská“ dvojice si ji také dopřála. Žádná premiéra to pro ně ale nebyla. „S Michalem si šíšu celkem často připravujeme i doma,“ prozrazuje Sandra.

Reklama

Další články

Načítám