Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Velikonoční tradice a zvyky dodržuje také hvězda seriálu Ordinace v růžové zahradě, exotická kráska z Vietnamu Ha Thanh Nguyen, alias sympatická sestřička Tien.

Půvabná herečka žije v Česku od svých čtyř let a Velikonoce má ráda odmalička, i když přiznává, že je v dospělosti načas přestala slavit. Ty letošní si ale nenechá ujít.

„Jako dítě jsem malovala vajíčka, protože mě to hrozně bavilo. Když jsem dospěla, přestala jsem Velikonoce slavit. Letos je po dlouhé době opět slavím, a to s kamarádkou, která je křesťanka, a tak jsem nechyběla na mši v kostele,“ prozradila kráska, která ochotně zapózovala společně se svými seriálovými kolegyněmi s velikonočním beránkem.

Zato její kolega z Ordinace Jan Kanyza prý Velikonoce slavit nebude. „Dokud byla dcera malá, slavili jsme klasické Velikonoce se vším všudy. Ale od té doby, co je dcera v USA, a psovi je jedno, co je za svátek, tak s manželkou Velikonoce neslavíme," řekl Jan Kanyza.

Prohánět holky s pomlázkou nebude ani fešák Lukáš Hejlík (44). Ten prý aspoň pustí do pečení.

„V mládí jsem obcházel s pomlázkou v ruce děvčata. Nyní se spíše navštěvuji s kamarády a děláme si speciální velikonoční hostiny navzájem. Letos se chystám upéct i beránka," líčil nadšeně Hejlík.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám