Hlavní obsah
Článek

Španělská modelka a herečka Elsa Pataky (36), která je manželkou australského herce Chrise Hemswortha, byla ve středu spatřena v Kalifornii. A i když nebyla oděná do nějak zvlášť okouzlujícího outfitu, dokázala zaujmout - pod tričko si totiž neoblékla podprsenku, čímž na sebe strhla nemalou pozornost.

Elsa, která je maminkou dcery Indiy Rose, na sobě měla tmavé džíny, černé tílko a široký šedý svetr. Pod svršky se vyjímaly její bradavky, které se rozhodla nespoutat - ostatně, není jedinou hvězdou, která se takhle objevuje na veřejnosti. Stejně jako ona bez podprsenky chodí například herečka Goldie Hawn.

Pohledná blondýnka se narodila v Madridu. Po svém dědečkovi zdědila lásku k herectví, a tak se sama stala členkou divadelní společnosti Teatro Cámara de Ángel Gutiérrez. Vidět jste ji mohli ve filmech jako jsou Jízda smrti, Cesta do pekel nebo Rychle a zběsile 5 a 6. Nějaký čas chodila s americkým hercem Adrienem Brodym a francouzským hercem Olivierem Martinezem. V roce 2010 se jejím partnerem stal Chris Hemsworth, za kterého se provdala ještě téhož roku v prosinci. O dva roky později se jim narodila dcera India Rose.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám