Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S hercem a moderátorem Vladimírem Čechem (†61), který minulý týden zemřel na následky nemoci zvané Lynchův syndrom, se ve středu v jeho domovském Divadle ABC rozloučili rodina, přátelé a kolegové.

Během rozloučení všichni sledovali videoprojekci, na níž si prostřednictvím hercových archivních fotek mohli zavzpomínat na jeho životní etapy. Nechyběly ani Čechovy fotky z bujarého mládí. A nutno podotknout, že už tehdy to byl charismatický fešák. Na jeho soukromé fotky z mládí se podívejte do naší fotogalerie.

Vladimír Čech se ve volném čase nejraději věnoval cestování. Miloval zejména české luhy a háje, které rád poznával jen tak s batohem na zádech. Ne nadarmo se od mládí věnoval trampingu.

Sympatický herec s nezaměnitelným hlasem byl dvakrát ženatý a zanechal po sobě dva syny a dvě dcery. Nebezpečný a dědičný Lynchův syndrom (trpěl jím i jeho otec) způsobil, že se v jeho těle začaly nekontrolovaně tvořit nádory. Jeho smrt navíc uspíšil zápal plic, který ho upoutal na nemocniční lůžko.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám