Hlavní obsah
Článek

Kdekdo čekal, že se Iveta Bartošová (†48) omluví za to, že svou matku Svatavu Bartošovou ztrapnila před celým národem, když jí vyčetla, že se s ní nevídá, má málo jejích fotek na lednici a že jí nemůže odpustit, jak je slavná. Místo toho však v pořadu nové televize sice matku veřejně oslovila, ale prosbu o odpuštění nevyřkla. A problém hodila na ostatní!

„Když se něco takového objeví, Iveta se o tom odmítá bavit a radši třeba zavěsí telefon. Nebo to hází na novináře a říká mi, abych to nečetla. Zakazuje mi to,“ svěřila se před pár dny Svatava Bartošová své kamarádce, která nás informovala o tom, jak její sousedku psychicky zdeptalo ponížení ze strany její vlastní dcery. A jak je vidět, stejnou taktiku se rozhodla Bartošová využít i tentokrát. Za vše mohou zlé bulváry, ona je nevinná!

„Maminko, chtěla bych ti říct, že tě strašně moc miluju jako svou matku. A ten týden, který teď vlastně prožíváme, krutý týden, kdy vycházely nějaké šílenosti v bulváru…Tak mami, prosím tě: nečti to. Jsou to takový nesmysly. Chci ti říct, abys byla silná. A jsem tady. Kdyby cokoliv, jsem tady pro tebe,“ uvedla v televizi, která přitom informace o urážkách Ivety vůči vlastní matce poskytla novinářům sama ke své prezentaci.

O svém vztahu s matkou, které mnohokrát zavřela dveře před nosem, se chystá, prý upřímně, Iveta promluvit v dalším díle reality show.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám