Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když Karolína Krézlová (36) točila videoklip se Sámerem Issou, nedala si pozor. A tak vznikly snímky, na nichž je patrné, že si nevzala kalhotky. Při křtu klipu asi chtěla ukázat, že oblékání nezanedbala a při podřepu na pódiu bylo vidět, že kalhotky má navíc pěkně sladěné.

Karolína také zazpívala svoji vlastní písničku a ohlasy nebyly zrovna nadšené. "Je to něco mezi okopírovanou Christinou Aguillerou a Markétou Muchovou," zavzpomínal na zapadlou hvězdičku z kapely Kroky Františka Janečka jeden z návštěvníků jinak velmi vydařené akce.

"Dělám takovou muziku, aby se líbila mně. A určitě si nějaké fanoušky najde," domnívá se Karolína, která má prý na svých fanouškovských stránkách přes osm tisíc příznivců. "Důležité je že mě moji fanoušci podpoří, i když se stane něco nepříjemného, jako byly právě ony fotografie," řekla Super.cz.

To, že se dostala do médií ani ne tak kvůli svému umění, ale díky slavným milencům, jí nevadí. "Je mi šestadvacet, ty vztahy jsem měla. To, že jsem několik měsíců byla partnerkou Usaina Bolta by mi mohly ženy závidět. Bylo to hezké a nekydali jsme na sebe žádnou špínu," míní Karolína.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám