Hlavní obsah
Článek

Nejhorší profesní zážitek v životě má za sebou herečka a zpěvačka Barbora Poláková (40). "Už nikdy nepůjdu na žádný muzikálový konkurz, cítila jsem se příšerně," svěřila Super.cz. Přesto ale získala v muzikálu Lucie - větší než malé množství lásky hlavní roli, kterou bude alternovat s Emou Smetanou.

"Nic takového jsem ještě nezažila. Když jdu na konkurz na film nebo televizní projekt, jsou tam dva lidé a je to celkem intimní záležitost, i když je to někdy lepší a jindy horší. Tady sedělo dvacet lidí a čekalo, jak za tři minuty dokážu zazpívat a zahrát. Cítila jsem se obnažená," vzpomínala Poláková.

Mysleli jsme si, že na konkurz šla proto, že je fanynkou muziky Lucie, ale opak je pravdou. "Lucii poslouchala moje starší sestra, takže ty pecky samozřejmě znám. Ale na koncertě jsem byla jen jednou, v Mostě, pršelo a po třech písničkách jsme šli s kamarádem radši na pivo," vyprávěla.

Její srdeční záležitostí je naopak hudba kapely J.A.R. "Kvůli těm jsem i chodila za školu, aby mohla jet na koncert, A chodím na ně doposud. I ze StarDance jsem 17. listopadu spěchala do lucerny, abych stihla aspoň konec," svěřila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám