Hlavní obsah
Článek

Zpěvák a lamač dívčích srdcí s jedním z nejpočetnějších fanklubů Marian Vojtko (50) oslavil čtyřicetiny. A to v hodně velkém stylu. Restaurace jednoho staroměstského hotelu praskala ve švech a my si našli chvilku mezi přílivem gratulantů, abychom s Marošem trochu bilancovali.

Ve čtyřiceti už není žádný mladík, takže nás zajímalo, jak to bere. "Kamarádi, kteří už čtyřicítku překročili, mi říkají, že už mi vlastně táhne na padesát. Ale nechci si to připouštět, to je přece ještě strašně daleko," míní Marian, kterému sice už na tvářích raší šedivé vousy, ale v duši se cítí jako mladík.

K tomu přispívá i kamarádství s o pár let mladším Vaškem Noidem Bártou (43), se kterým tráví čas jako svobodní mládenci. Ale neužívají si jenom života. Marian začal překvapivě sportovat. "Noiďák mě k tomu přitáhl a box mě strašně baví. A také se už nebudu v noci bát chodit sám po ulici a taky se stydět svlékat před holkama. Jak říkal jeden můj kamarád, měl jsem pretěkárské brucho. Jako že mi přetékalo. Ale teď jsem díky boxu zhubnul," uzavřel.

Reklama

Další články

Načítám