Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačku Martinu Balogovou (45) jsme už hodně dlouho neviděli. A na křtu nového klipu jejího kamaráda Sámera Issy (38) jsme byli v šoku, jak jí to sekne. Pořádně zhubla a nosí teď kalhoty velikosti třicet šest.

"Mám dole asi tak deset kilo, už to nepočítám. A jak jsem toho dosáhla? Málo a zdravě jím a cvičím," krčila rameny Martina. "Můj favorit je rotoped, jezdím na něm každý den," upřesnila, že u ní doma tento stroj rozhodně nesupluje věšák na oblečení.

Martina nám také prozradila, že poté, co se její partner a otec syna Pepa vrátil před tři čtvrtě rokem z vězení, už se k němu nevrátila. "Nejsme spolu. Víc k tomu nechci nic říct. Ale o syna se stará hezky. Bere si ho na víkendy nebo ho na střídačku s mojí maminkou hlídá, když mám pracovní povinnosti. A alimenty platí," dodala.

Zpěvačka má kromě koncertování nový job. "Začala jsem učit v Praze na mezinárodní konzervatoři a moc mě to baví. Sama také začnu v září znovu studovat," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám