Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Manželství Tomáše (50) a Renáty Řepkových je již oficiálně rozvedené. Dvojice mezi sebou sice stále řeší komplikované majetkové vyrovnání, ale dnes již nejsou zákonitou dvojicí.

„Právník nám dal informaci, že soudkyně Tomášovo manželství rozvedla. Nyní se jen čeká, až vše nabyde právní moci,“ řekla nám Vlaďka Erbová (42). Je pochopitelné, že fotbalistova také rozvedená přítelkyně jásá, neboť teď už jejich svatbě nic nebrání.

My jsme dnes modelku shodou okolností přistihli ve chvíli, kdy fotila další kampaň v soutěži Souboj nevěst. Svatba tedy byla hlavním tématem našeho rozhovoru. „Už skoro rok nosím prstýnek, který jsem dostala od ženatého muže. V tomto momentu je od svobodného muže. Nyní nám nic nebrání se vzít,“ říká Vlaďka.

Jelikož je obránce fotbalového klubu Dynamo České Budějovice svobodný teprve krátce, zatím se ve vzduchu nevznáší přesný termín svatby. Modelka má už ale dost konkrétní představy, jak bude jejich velký den vypadat. Svatba by měla proběhnout ideálně někde na louce nebo na paloučku v lese v okruhu těch nebližších. Více o tom, jak bude svatba Erbové a Řepky vypadat, se dozvíte v našem videorozhovoru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám