Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Krásná upírka ze série Twilight Ashley Green je prý noční můrou pro všechny sousedy z domu s luxusními apartmány ve West Hollywoodu, kde herečka bydlí. Nejen, že je z jejího bytu každou chvíli slyšet řev do pozdních nočních hodin, ale v pátek dokonce došlo k tragédii. Green nechala v bytě bez dozoru hořet svíčku, což mělo za následek vznícení jejího okolí. Následně byt pohltily plameny, v nichž zemřel i jeden z jejích milovaných psů.

Požár nepřežil foxteriér Marlo, který se v té době jako jediný v bytě nacházel. „Ashley je absolutně zdrcená. Je to hrozný, příšerný čas a bude pro ni velmi těžké se přes to přenést,“ uvedl zdroj z hereččina okolí.

Sousedé šestadvacetileté Green se podle serveru TMZ ani nedivili, co se stalo. Herečka si prý pravidelně do bytu vodila přátele a herecké kolegy. Obyvatelé okolních bytů prý měli problémy usnout. Již několikrát si na ni údajně stěžovali u majitele budovy, ale bezúspěšně.

Reklama

Další články

Načítám