Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Jaro již pomalu klepe na dveře a koncem března nastává každý rok ten správný čas pro výměnu zimních pneumatik za letní. Jakou pneumatiku si na váš vůz vybrat s ohledem na kvalitu a cenu? Zákazníkovi v tomto nejlépe napoví renomované testy předních evropských autoklubů, které se každoročně zabývají detailním testováním nejoblíbenějších letních pneumatik, které lze na trhu koupit.

Vredestein mezi vítězi testů letních pneumatik!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V náročných a nezávislých testech německých autoklubů ADAC a ACE( Auto club Europe) získaly letní prémiové pneumatiky Vredestein Sportrac 5 a Vredestein Ultrac Vorti ocenění jako „velmi doporučované“ a „velmi kvalitní“. Tím pádem byly právem označeny za vítěze těchto testů. Opět mezi vítězi se pneumatiky Vredestein umístily i v testu německého motoristického časopisu Autobild, který potvrdil, že velkou výhodou prémiových pneumatik Vredestein je zároveň kromě kvality i výrazně nižší cena oproti srovnatelným prémiovým produktům. A řekněme si upřímně, kdo by chtěl připlácet zbytečné částky za předražené zboží naprosto srovnatelné kvality!?

Výhradním dovozcem pneumatik Vredestein zůstává www.NejlevnejsiPNEU.cz!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Tou nejlepší informací však zůstává, že výhradním dovozcem holandských pneumatik Vredestein je web www.NejlevnejsiPNEU.cz, který je s 1.000.000 spokojených zákazníků největším prodejcem v ČR a SR a navíc nabízí nepřekonatelné služby.

AXA ASSISTANCE pneupojištění v hodnotě 1500 Kč zdarma ke každé objednávce!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Exkluzivně jako u jediného prodejce na trhu ke každému nákupu pneumatik získáváte pojištění AXA ASSISTANCE v hodnotě 1 500 Kč zdarma. To vám garantuje, že se o pneumatiky postarají, i když je propíchnete, nebo prorazíte. V České i Slovenské republice vám AXA ASSISTANCE pneupojištění zdarma zajistí asistenční službu a následnou opravu nebo úplnou výměnu za novou pneumatiku, vy se nemusíte o nic starat, ani nic platit.

Prémiová kvalita na prvním místě

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Na www.NejlevnejsiPNEU.cz mají nabízené pneumatiky uváděno datum výroby v detailu pneu, a jedná se tak o nákup se zárukou kvality. Proto si mohou dovolit na pneumatiky nabízet neomezenou doživotní záruku, kdy jakoukoli vaši reklamaci bez váhání vyřídí.

Bleskové doručení zboží do 24 hodin s DPD private

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Důležitá je i kvalitní a rychlá doprava. Díky skladům se statisíci pneumatikami vám to nejžádanější zboží doručí do 24 hodin od objednání, přes 300 tisíc pneumatik vám pak umí dodat do třetího dne. Za kolik? Zadarmo, ani za bleskovou dopravu u nich prostě neplatíte.

www.NejlevnejsiPNEU.cz - kvalita, prémiové služby a vynikající ceny!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jinými slovy, veškeré investice do nového obutí končí nákupem pneumatik, a to za velmi dobré ceny. Jen na www.NejlevnejsiPneu.cz si můžete být jisti, že dostanete kvalitní zboží s doživotní zárukou, rychlou dopravu zdarma a pojištění, které vás zbaví starostí s defektem, nebo úplným proražením. Nepochybujte o tom, že tohle všechno za tak dobré ceny jinde nedostanete. Jsme vám k dispozici skrze web www.NejlevnejsiPneu.cz, na e-mailu: info@nejlevnejsipneu.cz nebo od 7 do 21 hodin ve všední dny na telefonu +420 245 009 925.

Další články

Načítám