Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Že by láska mezi Honzou Bendigem (30), který se nedávno díky Super.cz konečně přiznal, že je na kluky, a jeho manažerem Davidem končila? I když je slovenský mládenec stále uveden jako pravá ruka zpěváka na jeho stránkách, ten v jednom gay podniku bezostyšně svlékal cizího pohledného mladíka!

„Nevím, o co šlo. Přišel za mnou na parket a začal mi svlékat košili. A to několikrát. Mně se taky líbí, takže nevím, kde by to skončilo, kdybychom tam byli sami,“ svěřil se Super.cz Bendigem v sobotu obletovaný mládenec, který se shodou okolností jmenuje jako Honzíkův dosavadní přítel. „V průběhu večera mě ještě několikrát vyhledal. Vůbec se nechoval, jako by měl přítele. Jestli tam ten jeho byl a viděl to, musel být pěkně naštvaný. Zahlédl jsem tam ale jen jeho kamarádku,“ pokračuje David.

„Opilý se mi nezdál, spíš tam byly vzájemné sympatie,“ dodal mladík. Honza Bendig se do svého dosavadního kluka zamiloval na první pohled, a to tak, že okamžitě ukončil spolupráci se svou manažerkou a všechny své záležitosti svěřil do rukou Davida Zuricka. Jenže o tom zprávy od pořadatelů naznačují, že se nechová zrovna standardně. Kdo ví, jestli i jemu teď nezvoní u Bendiga umíráček…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám