Hlavní obsah
Článek

Herečka a bývalá první dáma Dagmar Havlová (71) vypadá fantasticky. O tom, že jí to konečně opět sekne a doslova zraje jako víno, jste se mohli přesvědčit už na fotkách z ceremoniálu na ruzyňském letišti, které bylo přejmenováno na Letiště Václava Havla.

Havlová doslova zářila a snad nikdo by na ní nepoznal, že už jí táhne na magických šedesát let. Svůj půvab a šarm už brzy předvede také televizním divákům. Nestárnoucí Havlová si zahrála v pohádce Jiřího Stracha Šťastný smolař. V pohádce si střihla roli usměvavé Štěstěny, pro kterou se podle režiséra Stracha výborně hodila.

„Dáša je pro tenhle typ figury ideální. Se svou noblesou a laskavostí, s jemností a krásou vnitřní i vnější je dnes u nás vlastně jediná Štěstěna,“ řekl Jiří Strach pro Týdeník Televize.

Příběh Šťastného smolaře se točí kolem mladého kominíka Filipa (Filip Cíl), kterého celý život paradoxně neprovází štěstí, ale neuvěřitelná smůla. Jeho tatínek se totiž snažil přelstít Štěstěnu a toto je její pomsta. Filip se však zamiluje do dcery Štěstěny a vyrazí do světa, aby získal její srdce. Cestou ho provází věčný lhář a podvodník, který si říká Kdokoliv a ztvárňuje ho Filip Trojan.

V pohádce si kromě Dagmar Havlové a Filipa Trojana zahrála řada dalších hvězdných hereckých jmen. Diváci se mohou těšit také na Jiřinu Bohdalovou (92), Jiřího Dvořáka či Oldřicha Vlacha.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám