Hlavní obsah
Článek

Představitelé České Miss se ohradili proti tvrzení ředitelky konkurenční soutěže Miss Junior Kateřiny Hamrové. Ta soutěž v čele s Michaelou Maláčovou obvinila z toho, že manipuluje s výsledky. Například tím, že u výsledků soutěže není notář, který by je nezávisle ověřil.

„Tvrzení, že soutěž nebyla notářsky ověřena, je nesmysl. Notářský zápis je samozřejmě vystavován každým rokem. Bylo tomu tak i letos. Doslova v něm stojí, že o vítězce rozhodli televizní diváci. Svým hlasováním určili pořadí České Miss 2011 tak, že se vítězkou této soutěže stala Jitka Nováčková (31), která dostala 12 698 hlasů. Celkový počet příchozích hlasů od televizních diváků byl 62 266. Oficiální výsledky jsme po finále také odeslali všem médiím. Veřejnost si je mohla prohlédnout na oficiálních webových stránkách soutěže,“ komentuje vykonstruovanou kauzu ředitel pořádající agentury M Marketing Juraj Čech.

Ani další nařčení, že se do soutěže přihlašují profesionálky, nepovažuje Juraj Čech za relevantní: „Do soutěže Česká Miss se mohou přihlásit všechny dívky ve věku od 18 do 24 let bez jiného omezení. Česká Miss je objektivní a spravedlivá. Nijak dívky neomezujeme v předmětu jejich činnosti. Velká většina soutěžících jsou studentky. My jejich studium také podporujeme. Vítězka pojede letos studovat do Spojených států na New York Film Academy.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám