Hlavní obsah
Článek

Není pochyb, že s postavou Carrie Bradshaw je neodmyslitelně spojená herečka Sarah Jessica Parker (48), pro niž byla role v seriálu a později i dvou filmových zpracování Sexu ve městě stěžejní v celé dosavadní kariéře. Autorka populárního příběhu o čtyřech povahově na hony vzdálených Newyorčankách, které bez sebe nedají ani ránu, Candace Bushnell, do svého nového seriálu 'The Carrie Diaries' obsadila místo Sarah Jessicy někoho jiného. Devatenáctiletou herečku AnnuSophii Robb.

V lásce věčně tápající Carrie se totiž vrací do svého mládí, konkrétně do věku šestnácti let, a tak autorka jednoduše naznačila, že pro tuto roli je téměř padesátiletá Parker nevhodná. Proto se autorka rozhodla pro změnu v podobě křehké AnnySophie, která je známá například z filmů Karlík a továrna na čokoládu, Most do země Terabithia nebo dramatu Surfařka.

Zatímco Bushnell je z ‚mladé Carrie‘ nadšená, Sarah Jessica neskrývá rozpolcenost. V nedávném rozhovoru herečka přiznala, že neví, co si o novém seriálovém pojetí její postavy myslet. „AnnaSophia je okouzlující dívka a chci, aby se v té roli cítila dobře, ale je to takové... divné,“ dodala.

Candace Bushnell v tom má ale jasno: „Realitou je, že tohle je šoubyznys. Podívejte, Sarah Jessice Parker je 48 let. Myslím, že teď už Carrie Bradshaw nemůže být ta naivka. Podle mě to ale bylo to, co si kdysi publikum žádalo.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám