Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Záměr, nebo nehoda? O tom lze v případě Kim Kardashian (43) pouze spekulovat, ale jedno je jasné - úzká sukně pod kolena z lesklého průsvitného materiálu odhalila celé její pozadí. Kim měla evidentně v neděli kreativní náladu, když stála před svým šatníkem a vybírala, co si obleče na večeři se svým milým Kanyem Westem (35). Její model i jako celek působil přinejmenším rozpačitě. Top připomínající podprsenku od plavek, pasová sukně a k tomu pásek s hlavou jaguára?

Zda si byla slavná hvězda reality show vědoma toho, co všechno se jí pod sukní rýsuje, netušíme. Jisté ale je, že spolu s Kanyem si Kim svůj život na vysoké úrovni užívá do sytosti. Na večeři si společně zašli do exkluzivní restaurace Prime 112 v Miami, kde Kim už nějaký čas natáčí nové díly do rodinné reality show. Restaurace je vyhlášená svými steaky a specializuje se také na mořské plody. Po jídle oba s plnými žaludky rychle nasedli do přistavené limuzíny s řidičem a zmizeli.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám