Hlavní obsah
Článek

Zpěváka kapely Lucie Roberta Kodyma (57) jsme nikdy neviděli bez slunečních brýlí a klobouku, obvykle je doplňuje ještě dlouhý kožený kabát. Proč už skoro pětadvacet let nezměnil image? "Aby si mě nikdo nespletl," pobavil nás odpovědí Robert během představování nového muzikálu s písničkami jeho skupiny.

Nad tím, že by v tom mohlo být i to, že skrývá vrásky a ubývající hřívu, se jenom pousmál a výrazně to nekomentoval. Zato se rozpovídal o tom, že v muzikálu budou jen skvělé pecky. "Není tam žádná šeď, jen zlato, platina a brilianty," smál se. Vysvětlil i to, proč vlastně nebyl u castingů, kde se vybírali představitelé hlavních rolí a nechal to na ostatních členech kapely.

"Opravdu to nešlo. Měl jsem kašel, blinkal jsem a měl jsem průjem," popsal nám svoji střevní chřipku. Když ale viděl, koho ostatní vybrali, byl mile překvapen. "Ze všech žen se mi sice nejvíc líbí moje dcera Amélie Anna, ale jelikož je jí jen sedm, do hlavní role osmadvacetileté Lucie bych ji neprotlačil. Takže s výběrem Emmy Smetany a Báry Polákové jsem spokojený," dodal k obsazení muzikálu, který se bude uvádět v Hudebním divadle v Karlíně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám