Hlavní obsah
Článek

Těhotná Ornella Štiková (31), která čeká miminko s manželem Gábiny Partyšové Pepou Koktou, promluvila o kolapsu. V pátek ji z hostivického domu odvezla záchranka do Motola. Ornella  ztratila vědomí a upadla na zem.

Protože v nemocnici hodně plakala, rodiče ji raději vzali domů na revers. "Byla jsem úplně vyčerpaná. Vlastně jsem teď dva dny nonstop ležela, jedla, spala a nabírala sílu," řekla Super.cz Ornella.

Pro bývalou milenku Pepy Kokty bylo poslední kapkou to, když se v médiích začaly objevovat zprávy, že Gábina Partyšová (45) ji žene k soudu a podala na ni žalobu. "To mi opravdu nepřidalo. Lékaři mi řekli, že jsem zkolabovala vyčerpáním, velkým rozrušením. Bylo toho na mě hodně, málo jsem jedla," dodala devatenáctiletá kráska.

Naštěstí jsou nyní ona i miminko v pořádku. "Já se dávám dohromady a jsem šťastná, že je miminko zdravé. Hned v nemocnici mě v pátek vezli na gynekologii. Dělali mi všechna možná vyšetření. Naštěstí je vše v naprostém pořádku. Jen já jsem měla bouli na hlavě," dodala dnes již s úsměvem Ornella.

Nyní se rozhodla, že se nenechá Gábinou Partyšovou nadále rozrušovat. "Nebudu na to myslet ani se tím trápit a něco řešit. Chci mít zdravé miminko, a ne znovu zkolabovat. Soud může být za rok, nebo dokonce k němu nemusí ani dojít a soud to Gábině smete ze stolu. Vždyť je to celé absurdní," dodala Ornella.

Reklama

Další články

Načítám