Hlavní obsah
Článek

V roce 2003 dostal Michal Dvořák (58) drsného padáka z kapely Lucie. Ta se chvíli poté rozpadla a vypadalo to, že čtveřice Koller, Kodym, Dvořák a P.B.Ch. se jen tak dohromady nedá. Obrovská propast se prohloubila právě mezi Kollerem a Dvořákem, kteří na sobě nenechali nit suchou.

Čtveřice se poprvé potkala po osmi letech na udílení cen Anděl. "Zavolal nám Lešek Wronka (63), že si máme přijít pro ceny. Až na pódiu jsem je viděl po osmi letech. Do poslední chvíle jsem ale vůbec nevěděl, že tam kluci jsou. Věděl jsem o Davidovi, ten seděl v sále vedle mě, ale Robert a P.B.Ch byli v zákulisí, takže jsem je neviděl. Až na pódium najednou přišli z druhé strany," prozradil Super.cz Michal Dvořák.

Na návrat Lucie se těší. S kluky je prý nyní vše v pořádku. "Nic jsme si nevyříkávali, to by nemělo cenu. Stejně by to nikam nevedlo. Všichni se teď na novou práci těšíme a to je hlavní," vysvětluje Dvořák.

A co Lucii vedlo k návratu? "Byla to souhra událostí, okamžiků a náhod. Tlak od fanoušků, kamarádů, kolegů a možná jsme i zmoudřeli a jsme schopní spolu zase být v jedné místnosti," dodal Dvořák. Turné by mělo vypuknout na podzim příštího roku.

Reklama

Další články

Načítám