Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Coco Austin (33) se proslavila především díky tomu, že je manželkou rappera Ice-T (54) a tím, že neúnavně posílá na své účty na sociálních sítích fotky, na nichž ukazuje téměř všechna zákoutí svého těla. A že je to tělo skutečně nepřehlédnutelné, o tom nemůže být pochyb.

Dřívější glamour modelka však nejradši svými fotkami šokuje, a tak se většinou fotí v titěrných tangách, které připomínají spíš tři šňůrky nebo v trojúhelníkových bikinách zakrývajících jen to nejnutnější.

Jen během víkendu stačila Coco poslat na Twitter ukázek hned několik. První byla z pátečního focení, kde byla blond exhibicionistka na své poměry ‚teple oblečená‘, když si vzala spodní prádlo i s župánkem. Ještě povedenější byly sobotní snímky, na nichž se převlečená za krásku z komiksu vydala na newyorskou akci ComicCon. A my jen vzkazujeme: Bravo, Coco! Trocha cudnosti ti vůbec neuškodila!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám