Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na léto se možná chystá další svatba slavného páru. Alespoň magazín US Weekly přišel s tvrzením, že znovuobnovený vztah Hayden Panettiere (23) s boxerským šampiónem v těžké váze Vladimirem Kličkem (37) je nově stvrzen zásnubami. Ani jeden z hlavních aktérů se ale k informaci oficiálně nevyjádřil. Tak jak to tedy je?

Sice se říká, že dvakrát se do stejné řeky vstupovat nemá, ale Hayden a Vladimir měli dostatek času srovnat si v hlavě, zda k sobě patří, nebo ne. V minulosti spolu už dva roky chodili. Když se v květnu 2011 rozešli, šel každý svou cestou, která je nakonec znovu svedla k sobě.

Výškově nesourodá dvojice se sice znovu dala dohromady před pouhými dvěma měsíci, ale blízký zdroj sdělil: „Jen velmi málo lidí to ví a ona ani ještě na veřejnosti nenosí zásnubní prsten, ale vypadá to na svatbu v létě.“

„Prožili jsme spolu krásné období. Vážím si Hayden jako člověka i jako ženy a jsem si jist, že zůstaneme přáteli,“ prohlásil tehdy k rozchodu ukrajinský obr.

Vysvětlil, že je těžké udržovat vztah napříč kontinenty. Zatímco Hayden žije a pracuje v USA, Vladimir měl zázemí v Evropě.

Jenže láska i hory přenáší, a tak je v únoru nachytali paparazzi na Floridě, jak jsou zase spolu a šťastní.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám