Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když se Miss ČR 1996 Petra Minářová před šesti lety rozváděla s manželem, vztahy mezi nimi byly velmi napjaté. Přes média si vyměnili pár nepěkných vzkazů a podnikatel Šimon Leitner, pro něhož bylo manželství s Petrou již druhé v pořadí, tvrdil, že potřetí jej do chomoutu žádná nedostane. Teď je ale všechno jinak. S exmanželkou vychází a dokonce se bude znovu ženit.

Zatímco Petra se neprovdala ani za fotbalového bosse Tomáše Peteru, za nímž od manžela odešla, a nepraštili do toho ani se současným přítelem, restauratérem Romanem Pilíškem, na prstě aktuální Šimonovy partnerky Lenky Olberotové už se třpytí zásnubní prsten.

"Je to pravda. Lenku jsem požádal o ruku v Římě," řekl stroze na dotaz Super.cz Šimon Leitner. Evidentně se rozhodl, že vyzkouší platnost rčení do třetice všeho dobrého. S osmadvacetiletou půvabnou brunetkou, která se věnuje modelingu a moderování, už ostatně chodí čtyři roky, takže to vypadá, že by jim to mohlo ve vztahu klapat i nadále.

Půvabnou Lenku jsme mohli zaznamenat na několika soutěžích krásy. Stala se Vicemiss Eurosport či Miss Talent na Miss Bikini of the World Číně. Věnuje se také choreografii, a to nejen módních přehlídek, ale i show dance, jehož je trojnásobnou mistryní ČR, a disco dance nebo scénickému tanci. Přehlídky, sportovní a společenské události nebo soutěže krásy také moderuje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám