Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kanadský idol teenagerek Justin Bieber (30) je poslední dobou jako z divokých vajec. Image hodného hocha dostává zabrat a na Justinovi se naplno začíná projevovat vliv slávy, peněz a popularity. Některá jeho gesta navíc začínají být spíš trapná než hodna obdivu. Například jeho úterní polonahé procházení se po letišti v polském Łódźi.

Bieber před časem začal posilovat a své profily na sociálních sítích zahlcoval snímky své odhalené ‚mužné‘ hrudi. Nyní se svléká rovnou na veřejných místech, aby se o toto zviditelnění postarali paparazzi a novináři. Ačkoli je jeho chování vnímáno spíš negativně, Justin se nejspíš řídí heslem ‚i špatná reklama je reklama‘.

Jak dlouho ale bude zpěvákovo zlobivé období trvat, to se nikdo neodvažuje odhadnout. Poté, co si oblíbil chození bez trička, s kalhotami na půl žerdi nebo plynovou maskou na hlavě, se dá očekávat už cokoli. Pozdní příchody na koncerty a zkolabování v jejich průběhu mladému zpěvákovi v kariéře také nepřispívají... Kam až tohle zajde?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám