Hlavní obsah
Článek

Sexy moderátorka Nikol Moravcová (36) si se svým novým vozem nedělá zrovna starosti s tím, kde zaparkovat. I když nemá povolení parkovat v centru Prahy na místech pro místní občany, vrásky jí to nedělá. Parkuje zásadně tak, aby to měla co nejblíže k místu, kam míří.

A není divu. Nikol se pohybuje denně na večírcích a boty na vysokých podpatcích jsou její hlavní výbavou. A daleko s nimi zrovna nedojde. Před pár dny se jí parkování ale nevyplatilo.

Jakmile zaparkovala svůj luxusní vůz jen pár metrů do klubu, kam mířila, zasahovala policie. Nikol stála se svým vozem na žluté zóně.  "V parkování jsem trošku punk. Ale kdo není? Přeci nebudu parkovat na Zličíně, když mám akci v centru," řekla Super.cz se smíchem Nikol.

"V centru se parkovat prakticky nedá. Ale já stála na žluté zóně tentokrát jen jedním kolem. Pokutu jsem nedostala. Pánové byli úžasní a jen mě napomenuli," dodala moderátorka.  I kdyby Nikol stála na žluté zóně všemi čtyřmi koly, je pravděpodobné, že by koulela očima a prohrábavala si svoji blond hřívu podobně. A bez pokuty by vyvázla stejně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám