Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Zpěvačka Iveta Bartošová (†48) se věčně dušovala a stále dušuje, že s alkoholem nemá problémy. Při natáčení nové reality show Iveta, jejíž první díl dnes v osm večer odvysílá nová televize Pětka, ale na hrobu svého otce, kterého několikrát veřejně označila za alkoholika a jehož tento démon zabil, slíbila, že se s tím popere lépe než on. Podívejte se na video, v kterém také říká, zda se jí vyplatilo počkat si na lásku s Josefem Rychtářem.

Když Ivetu táta v roce 2007 přišel navštívit do léčebny v Kroměříži, kde se snažila zbavit závislosti na prášcích a alkoholu, tehdy mu slíbila, že na rozdíl od něj to nevzdá a dotáhne boj do konce. Na to si jistě vzpomněla, když se štábem Pětky vyjela do svého rodiště a nad hrobem komunikovala s tatínkem.

„Děkuju, tati. Byl jsi skvělej. A já to zvládnu líp než ty. Za tebe… Ty jsi musel strašně bojovat a já to zvládnu ještě líp. Já ti to slibuju!“ plakala na hrobu otce zpěvačka.

Karel Bartoš (†72) byl prý skutečně velmi těžký a nikdy neléčený alkoholik. „Její otec Karel Bartoš byl známý pijan, kvůli své neřesti přišel o práci (byl šéfem vývoje v kopřivnické Tatrovce – pozn. red.) a nakonec ho zabila, když v roce 2008 opilý upadl na schodech svého domku a na následky úrazu hlavy zemřel,“ tvrdila v knize Iveto, sbohem… Bartošové bývalá chůva Zlata Golda Dvořáková.

V reality show Iveta bude pěnice také vtipkovat se svým stále ještě partnerem Josefem Rychtářem. „Je divoká, ale dá se spoutat,“ věří Rychtář Bartošové, která je prý ráda, že ho našla.

Reklama

Další články

Načítám