Hlavní obsah
Článek

Páteční dojemná svatba písničkáře Honzy Nedvěda (66) s dlouholetou přítelkyní Pavlínkou (30) během koncertu v Lucerně je o to víc překvapující, že ještě před pár měsíci byla dvojice od sebe. A nebýt odloučení, možná nikdy k žádné veselce nedošlo. „Nevím, jestli bychom se mimo Lucernu vůbec vzali,“ svěřil se v rozhovoru pro Super.cz Nedvěd. Podívejte se na video!

Překvapivé je, že i když média spekulovala, že Pavlínce se nápad se svatbou během koncertu nezdál, prý ani jednou nezaváhala a necukla. „Měla spoustu připomínek, třeba ohledně šatů, ale ani jednou neřekla: Ne, já na to pódium nepůjdu. Což je strašně zajímavý, protože to je stydlivá žena,“ svěřil se nám Nedvěd v rozhovoru, který se udál těsně před svatbou. „Lucernu jsme měli prodanou, než jsme to oznámili, to říkám proto, aby si lidé nemysleli, že jsme to dělali kvůli reklamě,“ uvedl.

A kdy mu manželka během nedávného odloučení nejvíce chyběla? „Neměl jsem dojem, že ji nemám. V práci je šťastná, já jsem hrál jak blázen, skládal písničky, pořád jsme si psali. Najednou byla u mě a říká: Tady jsem po těch pěti měsících. Nechtěl jsem tomu věřit. Druhý den jsme pokračovali jako předtím. To víte, že přicházely u ní i u mě chvíle, kdy to bylo na slzy, kdy si člověk nevěděl s mozkem příliš rady. Slzy vylítly samy tím steskem. Zase z toho ale je obrovské poučení: přivedlo to nás ještě blíž, než jsme byli předtím,“ dodal dojemně oblíbený zpěvák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám