Hlavní obsah
Článek

Než se stala nejslavnější silikonovou Playmate všech dob, lámala spolužákům srdce jako usměvavá a krásná studentka kanadské střední školy École Highland Secondary School ve městě Comox. Nyní se i vy můžete podívat, jak Pamela Anderson (56) vypadala jako teenagerka, ještě dávno předtím, než si nechala zesvětlit vlasy na platinovou blond a zvětšit ústa i ňadra.

Pamela, jejíž plakáty visely v 90. letech na zdech pokojů chlapců a mužů téměř všech věkových kategorií, se po absolvování zmiňované střední odstěhovala do Vancouveru, kde začala pracovat jako fitness instruktorka.

V létě roku 1989 se Anderson vydala s přáteli na fotbalový zápas, když na ni zamířily kamery a ona se objevila na obří obrazovce nad stadionem jen v krátkém upnutém tričku. Krásná a tehdy jednadvacetiletá dívka vzbudila takovou pozornost, že byla o přestávce v rámci PR akce pivovaru pozvána až dolů před zraky všech, kde se dočkala bouřlivých ovací lidí na tribunách.

Od té doby její tehdejší přítel a fotograf začal produkovat její plakáty s názvem Blue Zone Girl. Dočkala se takového úspěchu, že již v říjnu téhož roku zdobila obálku Playboye. Další její kariérní kroky už jsou všem dobře známé...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám