Hlavní obsah
Sabina Tesařová
Článek

O tom, že slavná česká zpěvačka Marie Rottrová (82) chystá svatbu se svým podstatně mladším přítelem Milanem Říhou (56), se mluvilo již v loňském roce. První dáma českého soulu ale datum svatby tajila a nikdo proto neví, zda již proběhla. Nám ale leccos napověděl prsten, s nímž byla zpěvačka viděna na České Miss 2013.

I přesto, že Rottrová dříve tvrdila, že třetí svatbu rozhodně neplánuje, na podzim loňského roku bylo vše jinak. „Ano, budeme se brát. Zásnuby proběhly před rokem. Ale žádné detaily vám neprozradím,“ uvedla tehdy zpěvačka.

Jakožto porotkyně výše zmíněné soutěže krásy, která proběhla minulý týden, byla ale stále pod drobnohledem fotografů a přítomných, a nikdo si nemohl nevšimnout, že se na její ruce skví dva prsteny. „Ten zásnubní prsten mám už od roku 1973, to je přesně čtyřicet roků, takže žádná novinka,“ řekla Blesku zpěvačka. O druhém prstenu ovšem nepověděla nic, což napovídá tomu, že se snaží mlžit. „Svatba nebyla a nebude,“ dodala pěvecká diva. Jejímu tvrzení se ale nechce moc věřit. Proč by se jinak loni sama se svatbou chlubila?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám