Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Syn zpěvačky Lucie Bílé (58) Filip Kratochvíl má další hereckou roli. Do svého nového videoklipu k písni Say Goodbye si ho vybrala osmnáctiletá talentovaná zpěvačka s řeckými kořeny Eki, která je letos dokonce nominovaná na zpěvačku roku v hudebních cenách Evropy 2. Filip v klipu dokonce hraje jejího milence!

Produkce se ujala zkušená Eva Decastelo, a právě ta zatoužila po Filipu Kratochvílovi. "Eki znám už dlouho a obsazení do role jejího přítele jsme dlouho rozmýšlely, až jsem nakonec náhodou viděla rozhovor s Filipem a Lucií Bílou v televizi a napadlo mě, že on by mohl být ten pravý," řekla Super.cz moderátorka. "Samozřejmě, že kromě scénáře jsem mu posílala i píseň, na kterou se klip točil, protože Filip je po mamince profesionál a nešel by do ničeho, o čem není přesvědčený, že je to dobré. Naštěstí se mu píseň Say Goodbye líbila a dohodli jsme se," vysvětluje Eva.

Videoklip vznikl pod taktovkou režiséra a světoznámého fotografa Adolfa Ziky. "Natáčení jsem si moc užil, rád bych se v budoucnu věnoval režii, a proto je každá zkušennost, kde mohu nahlédnout do zákulisí natáčení, dobrá," dodal Filip Kratochvíl.

Dvojici zamilovaných a rozhádaných milenců Eki a Filipovi v epizodních rolích pomáhal třeba Míra Nosek - jeden z hlavních hrdinů seriálu Vyprávěj, Martin Písařík - herec seriálu Cesty Domů, Eva Decastelo - moderátorka a herečka, Nela Slováková - vítězka Hotelu Paradise a reportérka Štěpánka Decastelo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám