Hlavní obsah
Článek

Devatenáctiletá Ornella Štiková, která je v posledních týdnech nejdiskutovanější ženou českého šoubyznysu, má opět čím plnit stránky bulváru. Její těhotenství rozhodně neprobíhá v klidu a Ornella se musí popasovat s hanlivými narážkami, zesměšňujícími články i vyhazovy z pražských barů. Poslední ranou prý bylo to, že na ni Gábina Partyšová (45) v pátek podala žalobu. Ornella podle deníku Blesk údajně nátlak nevydržela, ztratila vědomí a upadla na zem.

Podle Ornellina otce Michala Štiky kolaps následoval poté, co jeho dceru začalo plno známých bombardovat smskami a telefonáty. Ornella byla na toto nelehké období kvůli pracovním povinnostem rodičů doma sama a kvůli požehnanému stavu je také přecitlivělá. To vše mělo za následek ztrátu vědomí. Přivolaná záchranka mladou ženu odvezla do nemocnice, kde se přišlo na řadu zdravotních komplikací.

„Dcera má zvýšenou srdeční činnost, vysoký tlak a navíc nemá v normě bílé krvinky,“ sdělila Blesku Ornellina matka Monika Štiková. Její dcera je nyní už opět doma, podepsala revers. Její matka ji nespustí z očí, ale až do středy bude každý den jezdit do nemocnice, kde jí dají výživu a udělají ultrazvuk.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám