Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Miss ČR 1998 Kateřina Stočesová (44) si hodně dlouho počkala, než ukázala na veřejnosti svoji dceru. Patnáctiměsíční Annemarii s sebou vzala na charitativní golfový turnaj do Berouna.

Zatímco vášnivá golfistka Kateřina trávila čas na greenu spolu s dalšími známými tvářemi v čele s Jiřím Bartoškou, o holčičku se staral tatínek, Katčin partner Aleš Koc. Pár společně provozuje i obchod s golfovými potřebami. Svého květinářství se Katka vzdala.

Kateřina do Berouna vyrazila, aby pomohla dobré věci. Její kamarádka, bývalá modelka Martina Šmuková, totiž zahajuje práci nové nadace. Po známém Krtkovi, který vybírá peníze pro onkologicky nemocné děti, rozšířila věkové spektrum pacientů.

Nadační fond Pink Bubble má za cíl podporovat onkologicky nemocné dospívající děti a čerstvě dospělé v období během náročné onkologické léčby i po ní. Projekt byl slavnostně pokřtěn večer v Hergetově cihelně, kdy už se ale Kateřina nemohla z rodinných důvodů účastnit. Nahradily ji však další celebrity.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám