Hlavní obsah
Článek

Některá zahraniční média přišla s tvrzením, že Demi Moore (61) si v pondělí předtím, než vyrazila ven,  neoholila nohy, a i přesto si oblékla krátké šortky. Jak už to tak bývá, realita nebyla zdaleka tak hrozná, jak by se podle titulků mohlo zdát.

Tento ‚skandál‘ se herečce přihodil během chvíle, co vystoupila ze svého auta a zašla si do několika obchůdků ve West Hollywoodu. Moore se maskovala slunečními brýlemi a nejspíš doufala, že se jí poštěstí vyhnout se hledáčkům fotografů, a tak si maximálně pár dní neoholené nožky dovolila ještě chvíli ponechat v původním stavu.

Pozitivní je ale především fakt, že Demi se konečně šestnáct měsíců od rozchodu s Ashtonem Kutcherem už alespoň neztrácí před očima. Nedávno ale všechny překvapila svým požadavkem. Když konečně požádala o rozvod, jako svou podmínku uvedla i trvalé vyplácení ‚výživného‘ od Kutchera. Herečka si možná uvědomuje, že její kariéra už není to, co bývala a naopak její ex je jedním z nejžádanějších hollywoodských herců již několik let.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám