Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Nakonec nešlo o žádnou legraci nebo reklamní tah! Zpěvák Honza Nedvěd (65) se po třinácti letech vztahu s Pavlínkou Jiráskovou rozhodl požádat ji o ruku, a když mu kývla, vzal si ji přímo na pódiu legendární Lucerny během svého koncertu s bratrem Františkem. Ten šel nevěstě za svědka, ženichovi svědčila dojatá sestra. „Odloučení nás semknulo,“ svěřil se Super.cz Nedvěd. Podívejte se na dojemné video a také na obsáhlou fotogalerii!

Byla to událost, na kterou se nezapomíná! K obřadu došlo během přestávky koncertu, který největšímu českému folkaři uspořádal Jiří Pomeje s přítelkyní Andreou. Moderátor také při uvádění svatebčanů všechno trochu popletl, když za ženicha označil jeho bratra Františka. Nikomu to v očekávání věcí příštích a dojemných vůbec nevadilo.

Šlo o skutečně velmi emotivní záležitost. Celá Lucerna byla dojatá a fanoušci písničkáře se jen tak tak drželi, aby při obřadu vedeném starostou Prahy 1 Oldřichem Lomeckém nedělali hluk. Paradoxní je, že zatímco se všeobecně čekala nervozita od skromné nevěsty Pavlínky, hůř na tom byl podle všeho její nastávající, který po celý svatební den nesměl svou vyvolenou vidět. Až v zákulisí před nástupem na jeviště.

„Pavlínka se nikdy toho kroku nezalekla. Když už jednou souhlasila, nechtěla to zrušit,“ pyšnil se Nedvěd. A zatímco on své ANO jen hlesl, nevěsta ho řekla zvesela a rázně. „Ale jako by si dávala načas, jako by o tom ještě uvažovala,“ všimli si hosté.

Kam vůbec pojedou novomanželé na svatební cestu? A jaké dárky si přejí? „Už jsme na svatební cestě byli. A nic nepotřebujeme,“ uvedla skromně a s úsměvem Pavlínka. A zatímco na jiných veselkách hraje svatební pochod, Nedvěd své lásce, která přijala jeho příjmení, zapěl Valčíček a spolu s kapelou Báječnou ženskou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám