Hlavní obsah
Článek

Maminka zpěvačky Ivety Bartošové (†48) psychicky nezvládla poslední útok své vlastní dcery. Ta v pondělním prvním díle reality show Iveta televize Pětka svou matku popíše dost nelichotivým způsobem. Prý ji nevídá, nemá ji ráda a navíc jí nechce odpustit, jak je slavná. „Jsem z toho nešťastná. Opravdu už nevím, co mám dělat,“ pláče zoufale Svatava Bartošová (73).

Iveta Bartošová jako vzorná dcera na první návštěvu maminky po mnoha letech vzala televizní štáb. Není divu, že se paní Svatava rozhodla před kamerami neukazovat. Jenže to neměla dělat. Na základě toho před domem rodičů ve Frenštátě pod Radhoštěm Iveta podle Blesku zavzpomínala na nepříjemné zážitky se svou matkou.

„Maminka za mnou byla naposledy v Praze..., to už je spoustu let zpátky,“ rozpovídala se Iveta a rozplakala se. „Několik věcí mě mrzí. Jsou to maličkosti. Třeba na lednici, kterou jsem jí za všechny svoje poslední peníze koupila, jsou asi čtyři fotky mojí sestry, ale ani jedna moje. Ona mi nemůže odpustit, že jsem Iveta Bartošová,“ uvedla prý. A tím svou matku srazila na kolena.

„Měla jsem to v životě tak těžké a ještě toto! Brečím, je mi z toho nanic. Přišla jsem ze srazu spolužaček. Přečetla jsem si to a všechno dobré je pryč,“ svěřila se paní Svatava své sousedce.

„Na lednici je víc fotek, i Artura a Ivety. Nevím, o co jí jde. Když tu byla s televizí, dokonce se mě ptala, proč jsem spálila všechny její věci. Nechápu, proč bych to dělala. Jsou tu celou tu dobu, co je pryč, třicet let je skladuju,“ nechápe životem těžce zkoušená žena, proč si ji dcera pořád veřejně bere do úst. Stále však prý podle své kamarádky věří, že vše mohlo být jinak.

„Nevím, jestli to nepřekroutili novináři. Vždyť Iveta dobře ví, že jsem ji pustila dovnitř, pohostila ji,“ postěžovala si své blízké přítelkyni Bartošová starší. V knize Neměla jsem se nikdy narodit o ní dcera uvedla, že ji neměla ráda a nikdy ji nechtěla. Tehdy se proti ní kvůli tomu zvedla vlna nevole.

„To není poprvé, už to bylo kolikrát! Vždyť já za ní jezdila přes celou republiku a i když jsme byly domluvené, nepustila mě dovnitř. A že jsem jí nikdy nepomohla, jak mi lidé někdy vytýkají? Vždyť ona si nenechá pomoci, tam je snaha úplně zbytečná,“ plakala prý doslova zhroucená nešťastná paní Bartošová. „Musím se jí zeptat, proč to dělá. Ona mi ani nezavolá, aby se zeptala, jak se mám. A když jí zavolám já, vezme mi telefon jen někdy. A naposledy jsem ji viděla před tou televizí v roce 2009. A to jsme se synem za ní museli do Ostravy na koncert,“ dodala prý s pláčem ve své srdceryvné zpovědi kamarádce Svatava Bartošová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám