Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Většina dívek si projde obdobím, kdy netouží po ničem jiném, než být už dospělá nebo přinejmenším vypadat starší. Podle modelu, který si na sebe ve čtvrtek navlékla Paris Jackson (14), se o to nyní snaží i ona. Brunetka s pronikavýma modrýma očima se i s tetou La Toyou Jackson (56) a bratry Princem Michaelem I. (15) a Princem Michaelem II. alias Blanketem (10) účastnila párty s názvem Mr. Pink Ginseng Drink v Beverly Wilshire Hotelu.

Jediná dcera zesnulého krále popu se v civilu oblékala donedávna velmi ležérně. Obvykle jí stačily džínové šortky, tenisky a volné tílko, není tedy divu, že její večerní róba byla obratem o 180 stupňů.

Splývavé tmavě modré šaty na jedno rameno v maxi délce se zlatými sandálky a usedlými doplňky se k jejímu věku vůbec nehodily. Úplně pasé byla pak černá šálka ovázaná kolem boků, která vypadala, jako kdyby měla zamaskovat nějaké nedostatky v této oblasti. Paris tak trochu promeškala moment, kdy se mohla poprvé blýsknout jako dívka, z níž se pomalu stává žena. Pro tentokrát by si však zasloužila spíš označení ‚stará mladá‘.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám