Hlavní obsah
Článek

Je opravdu obrovská škoda, že se ve finále České Miss 2013 neobjevila na bedně Alena Prešnajderová (23). Jednak by si to nejkrásnější blondýna mezi deseti finalistkami zasloužila, a jednak by s touhle divokou Brňačkou bylo určitě pořádně veselo. Prešnajderová je totiž nejlepší kamarádkou hříšné Nely Slovákové z Hotelu Paradise.

„Je mi líto, že nepostoupila, ale i tak je pro mě jedinou Českou Miss,“ svěřila se nám Nela těsně po skončení galavečera. Slováková dělala vše pro to, aby její nejlepší kámoška vyhrála. „Posílala jsem esemesky o sto šest,“ říká Nela, která do esemeskového hlasování zapojila celou svou rodinu, přátele a dokonce i fanklub Hotelu Paradise.

Prešnajderová a Slováková jsou prý opravdu nejlepší kamarádky a jejich přátelství je ověřené řadou životních zkoušek. „Vystřídala jsem spoustu kamarádek a většinou mě všechny podrazily. Alča bude ale asi kamarádka napořád,“ říká Nela.

Alena se stejně jako Nela nedávno natrvalo přestěhovala z Brna do Prahy, kde studuje Vysokou školu ekonomickou. Dívky ale společné bydlení neplánují. „I já už konečně trvale bydlím v Praze. Takže Brno, nashledanou!“ vzkazuje své domovině Slováková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám