Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vypustit modelku plnějších tvarů na přehlídková mola se bohužel pořád zdráhá většina návrhářů a značek. Stále totiž převládá názor, že model nejlépe umí prodat dívka připomínající ramínko na šaty. Ženské křivky údajně zbytečně odvádějí pozornost od předváděného kousku. Ve fotomodelingu tomu však začíná být jinak. Fotka působí jako celek, a tak jsou vnadnější modelky vítány pro jejich osobitost a šmrnc. Ten nechybí ani americké modelce Robyn Lawley, jejíž nádherné plážové fotky se objeví v listopadovém čísle australského Cosmopolitanu.

Focení pro jeden z nejznámějších časopisů světa, který se vydává v 63 zemích, není zdaleka jediným úspěchem této třiadvacetileté, 188 centimetrů vysoké rodačky ze Sydney. Minulý měsíc se jí jako první modelce větších velikostí podařilo podepsat kontrakt s Ralphem Laurenem.

Robyn na své nepřehlédnutelné přednosti upozornila již mnohokrát. Jmenujme například focení pro italský Vogue či francouzský Elle. Stala se také tváří spodního prádla Boux Avenue.

A co říká na své křivky samotná Robyn? „Mám velkou kostru. Dřív jsem se pořád snažila hubnout a cvičit. Pořád mě to nutilo k dietám. Ale byl to pro mě boj, jsem vysoká a statná.“ Dnes Lawley na svém dřívějším "handicapu" vydělává velké peníze a konečně je se sebou spokojená.

Reklama

Další články

Načítám