Hlavní obsah
Článek

Chytrý telefon nebo tablet jsou dnes takřka nutností pro každého, kdo chce žít naplno. Vývoj jde nezadržitelně vpřed a my víme, se kterými mobily a tablety beze zbytku využijete vše, co současné trendy nabízejí, a ještě se budete moci pochlubit svým přátelům. Ano, řeč je o produktech značky Samsung, současné špičky trhu se skvělým poměrem ceny, výkonu a kvality.

Skladem a za super ceny na MALL.CZ

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Že máte zájem a chcete nakoupit u spolehlivého prodejce? Potom je nejlepší volbou internetová nákupní galerie MALL.CZ. K vašemu novému telefonu nebo tabletu si jednoduše vyberete ze široké nabídky příslušenství a zboží můžete mít doma již druhý den. A to je jen malá část výčtu všech výhod. Pojďme se ale podívat na pět nejžhavějších tipů z nabídky.

Neuvěřitelně odolný Samsung S7710 GALAXY Xcover 2

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Potřebujete telefon, který vás nezklame ani v extrémních podmínkách? Pak je Samsung S7710 volbou přesně pro vás! Certifikace IP67 zaručuje absolutní prachotěsnost a odolnost vůči nárazům i ponoření pod vodní hladinu až po dobu 30 min. Zejména poslední zmiňovaná vlastnost z telefonu dělá skvělého společníka nejen pro milovníky outdooru.

Nechte se unést novými Windows Phone 8 v Samsung Ativ S

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Výkonný procesor. Věrné zobrazení barev. Podpora specifikace HSPA+42 pro neuvěřitelně rychlé připojení k internetu. A samozřejmě nové Windows Phone 8 s flexibilní domovskou obrazovkou a kancelářským balíkem Office, díky kterému máte svojí kancelář vždy po ruce. To vše z tohoto modelu dělá ideální volbu pro práci i zábavu.

Legendární GALAXY S III: Chtějte jen to nejlepší!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vítěze ceny nejlepší mobilní telefon za rok 2012 by snad ani nebylo třeba představovat, ale pro jistotu tak učiníme. Rozměrem mobilní telefon, hardwarem a výbavou nadupaný tablet, to je vlajková loď společnosti Samsung. Díky celé řadě vychytaných inovativních funkcí je ovládání i sdílení obsahu hračkou. A nesmíme zapomenout ani na úchvatný přirozený design. To vše již od 11 490,- Kč.

Oblíbené tablety GALAXY s Androidem

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Multimédia, komunikace a internet. To vše v jednom nabízejí tablety Samsung GALAXY. Operační systém Android nabízí možnost stáhnout si širokou škálu aplikací zdarma, takže se s těmito tablety nikdy nebudete nudit ať už budete doma nebo na cestách. Ceny přitom začínají již na 4 990,- Kč!

Výkonný drobek Samsung GALAXY Ace

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jsou pro vás současné 4,8“ modely moc velké? Chcete si i přesto užívat výhod chytrého telefonu? Pak je pro vás Samsung GALAXY Ace 2 jako stvořený. Kompaktní rozměry při zachování vysokého výkonu vás nenutí dělat zbytečné kompromisy, když nechcete.

Další články

Načítám